vakantiebegeleiding

Steeds meer echtparen en kleine gezelschappen (max. 8 personen) kiezen voor veilig / begeleid reizen en een betrouwbare vakantieloods voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie.

Wij bieden u dit aan voor kleine reizen in Europa, bij voorkeur Benelux, Duitsland, Oostenrijk of Italië.

Lang weekend

Een (lang) weekendje weg waarbij u overal gereden wordt in de Maserati Quattroporte of een luxe Lancia ! Eén belletje / appje en de Maserati staat weer voor de deur. De chauffeur brengt u overal naartoe.

Mini vakantie

Een mini vakantie in het prachtige Italië waarbij u helemaal in de sfeer van genieten, gereden wordt in uw Maserati Quattroporte, luxe Lancia of sportieve Alfa Romeo. Bovendien kent uw chauffeur alle mooie plekjes in Italië en begeleidt u overal naartoe in goed contact met de bevolking. U bepaalt zelf welke geboden bezienswaardigheden en excursies uw aandacht zullen krijgen.

Vraag ons naar bijzondere vakanties in Zuid Italië en op Sicilië en wij zullen u verbazen over het moois wat Italië u te bieden heeft.

De vervoersmogelijkheden voor individuen / echtparen zijn:

De veroersmogelijkheden voor groepen zijn:

Tarieven

Vrijblijvende opgave / offerte afhankelijk van uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.

Interesse? Neem contact met ons op

Bel 06-26955060 stuur een email