maatwerktrainingen
Zoals onderstaande leiderschapstraining

Leidinggeven met respect en gevoel voor de mens is de sleutel naar succesvol leiderschap! Ervaren trainer en leidinggevende, Peter, biedt u maatwerk in personal coaching langs de metafoor van een heuse Italiaanse 400 pk sterke Maserati Quattroporte in een dynamische omgeving.

Dit keer geen boeken, lessen, digitale blackboards, powerpoints of scripties, maar 1 op 1 aandacht voor uw vraagstukken en ontwikkeling. Interactief, informeel en in een prettige ambiance.

U wordt opgehaald door de trainer in een klassieke Maserati Quattroporte. De metafoor van “het (ontdekkings)reizen en genieten van rustplaatsen” met deze bolide past ongekend goed bij ontwikkeling van leiderschap. Het rijden in een Maserati vergt gevoel voor “balans in krachtenvelden”. De kunst van het regisseren vraagt naar meer. Samen rijdt u de snelweg op richting grens om in een andere omgeving stil te staan bij dilemma’s en / of vraagstukken in uw leiderschap. Na de eerste kennismaking zal tijdens de koffiestop een analyse worden gemaakt van uw vraagstukken, uw gewenste ontwikkeling en het beoogde doel van deze dag.

De lunch zal gebruikt worden over de grens in een sfeervolle omgeving. In de middag zullen op basis van de analyse denkbare verbeterthema’s in uw leiderschap worden besproken. De laatste pitstop wordt benut voor een samenvatting van de verbeterpunten en uw terugblik op de dag.

Een greep uit de denkbare thema’s: empowerment, veranderkunde, mens- en resultaatgericht leiderschap, logica van het gevoel, creatiespiraal, kwaliteitsdenken / gastgerichtheid, zelfreflectie / inzicht, effectief beïnvloeden, scenario denken, interactief presenteren, de kracht van nonverbale communicatie, multicultureel vakmanschap.

Naast individuele coaching is dit concept van trainen toepasbaar op kleine managementteams van maximaal 3 personen.

Vergeet vooral niet om uw paspoort mee te nemen voor deze grensoverschrijdende training!

uw trainer / chauffeur

Tarieven

Vrijblijvende opgave / offerte afhankelijk van uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.

Interesse? Neem contact met ons op

Bel 06-26955060 stuur een email