profiel

De grote passie van Peter en Monique betreft de Italiaanse cultuur en Italiaans design hetgeen tot uiting komt in hun liefhebberijen, waaronder auto’s zoals Maserati , Lancia en Alfa Romeo. Het chauffeuren en begeleiden van bruisparen en gezelschappen is hun grote hobby. Zij beschikken over een veilige, rustige en getrainde rijvaardigheid en voelen zich thuis in de genoemde vakantielanden.

Peter verzorgt ook trainingen; hij is meer dan 30 jaren werkzaam binnen een dynamische organisatie. Hij heeft meer dan 20 jaren leidinggevende ervaring op tactisch - en strategisch niveau in de veiligheidsketen van grote steden en veel ervaring in interactief presenteren en trainen.

Hij is een peoplemanager, altijd gericht op interactie met mensen, ontwikkeling van medewerkers en inventieve acties in de operatie. Peter krijgt zaken voor elkaar op basis van zijn kennis, visie en argumenten en zorgt daarbij voor draagvlak. Zijn aanpak kenmerkt zich door een goede timing bij bespreken van zaken. Hij doet dat betrokken, transparant en doelgericht met een zakelijke en vasthoudende insteek. Hij heeft daarbij altijd oog en oor voor mens en werk.

Naast zijn voorbeeldfunctie staan integriteit, diversiteit en kwaliteitsdenken op zijn visitekaartje. Als naaste collega wordt hij getypeerd als een vrolijke en betrouwbare collega.

Meest recente studies betroffen modules op masterniveau bij NCOI: Bedrijfskundig Procesmanagement, Organisatie en Management, Management van Verandering, Strategisch HRM & ATM.

Trainen is voor hem inspiratie overbrengen op de ander om vervolgens in interactie te leren op inhoud en proces. Zijn doel is het ontwikkelen en uitbouwen van vakmanschap met veel aandacht voor eigen professionele verantwoordelijkheid.

Interesse? Neem contact met ons op

Bel 06-26955060 stuur een email